Kano├źn

U wordt ontvangen door imker Piet die de reservering voor kano's in het Loetbos voor u in orde maakt. Het Loetbos met haar Loet is 1 van de oudste natuurlijke biotopen in Nederland. Een bijzondere ontmoeting met de oorspronkelijke natuur zoals die altijd moet zijn geweest.

Uw gids voor die dag

Imker Piet van Dugteren is reeds tal van jaren een professionele imker die met liefde zijn bijenvolken verzorgd. Op een aantal plaatsen in de Rijnmond houdt imker Piet bijenvolken, waaronder ook in het Loetbos. Als een ludieke actie begonnen is de bijensafari gegroeid naar een evenement, waarbij een interactie is met de deelnemers, imker en de imme.

Op het eiland

Na een mooie kanotocht over de Loet en eenmaal aangelegd op het eiland, zal de imker u kennis laten maken met zijn volken en voor wie dat wil kan assisteren. U wordt voorzien van beschermende imkerkleding deze volken van dichtbij te kunnen ervaren en krijgt informatie over wat Imker zijn precies inhoudt. En natuurlijk gaan we ook honing proeven en is er gelegenheid honing te kopen.