Tarieven

Deze safari is geschikt voor eenieder die geïnteresseerd is in de bijenstand en imkeren.
Er wordt een kano bij het kanocentrum in het Loetbos voor u gehuurd.
De reservering en betaling wordt voor u gedaan. Het tarief voor de bijensafari bedraagt €29,- per persoon.
Bij de prijs is een lunch inbegrepen.

Bijensafari is een onderdeel van ScorpionBenificialOrganisms


U kunt uw reservering per e-mail versturen aan info@bijensafari.com of telefonisch doorgeven door contact op te nemen op mobiel nummer 0681216429.

Annulering van de reservering kan tot 24uur voor de safari.

Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel
onder nummer 60870648

Kanoën

U wordt ontvangen door imker Piet die de reservering voor de kano's in het Loetbos voor u in orde maakt. Het Loetbos met de rivier de Loet is 1 van de oudste natuurlijke biotopen in Nederland, dat zorgt voor een bijzondere ontmoeting met een stuk ongerepte nederlandse natuur.

Uw gids voor die dag

Imker Piet van Dugteren is reeds tal van jaren een professionele imker die met liefde zijn bijenvolken verzorgd. Op een aantal plaatsen in de Rijnmond houdt imker Piet bijenvolken, waaronder ook in het Loetbos. Imker Piet nodigt u uit deel te nemen aan zijn workshop natuurlijk bijenhouden waarbij de biologie van de Bij en haar omgeving centraal staat.

Op het eiland

Na een mooie kanotocht over de Loet en eenmaal aangelegd op het eiland, zal de imker u kennis laten maken met zijn volken en voor wie dat wil kan assisteren. U wordt voorzien van beschermende imkerkleding deze volken van dichtbij te kunnen ervaren en krijgt informatie over wat Imker zijn precies inhoudt. En natuurlijk gaan we ook honing proeven en is er gelegenheid honing te kopen.